Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SUNIA W TYPIE ON PROSI O DOM !!!!

SUNIA MIESZKA W ZAMOJSKIM SCHRONISKU OD DŁUŻSZEGO CZASU,MA OK PIĘCIU LAT.JEST BARDZO ŁAGODNA I SPOKOJNA ,MA BARDZO NISKĄ POZYCJĘ W STADZIE ,DLATEGO JEJ TOWARZYSZKI NIEDOLI CZESTO JĄ GRYZĄ A ONA BIEDNA ZAWSZE SCHODZI IM Z DROGI.
MA PIEKNE SMUTNE OCZY KTÓRE ZAWSZE NA MNIE ZERKAJĄ BŁAGALNIE Z KĄTA BOKSU ,CZASAMI UDA JEJ SIĘ NA CHWILKĘ PODEJŚĆ POD SIATKĘ I WTEDY JEST BARDZO SZCZĘŚLIWA .:placz::placz:
POMÓŻMY JEJ PROSZĘ OTO TEL 601-071-963
_
tekst do ogłoszeń,str 39(post 387)
foty, str 34
ogłoszenia, str 40 (post 399) i 41(post 403)

TEL> KONTAKTOWY 601-071-963

DEKLARACJE STAŁYCH WPŁAT NA HOTEL W JAROCINIE DLA ADY

funia - 50zł
Lady swallow-20zł
stonka 20zł
Magda Janik- 20zł
Małgosia P.-20zł
Torusia- 10zł
Tola--- 10zł
Handzia -10zł
Rodzice Maciusia-10zł

Katarzyna Lipiec-10zł
Edyta -- 20zl
Beka ----10zł
---
RAZEM 210zł-----------------------------
-----------------------------

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

raczej dwa kilo robali,zrobiłam zdjecie zaraz po karmieniu a karmienie to wyłapywanie kto pierwszy ten lepszy,łapią i łykaja bez gryzienia a pózniej chodzą takie wypuczone.....:shake:

Posted

funia napisz ile tabletek dla niej potrzeba (zalezy chyba ile waży), ile to będzie kosztować i wyślij mi dane na pw ;) Oczywiście trzeba to zrobić dwa razy chyba po odpowiedniej kwarantannie, ale już nie pamiętam jak długo to trwa- skleroza:oops:

KTOŚ SIĘ DOŁOŻY DO DRUGIEGO ODROBACZONKA???

Posted

beka napisał(a):
Biedne suczydło.
musimy jej znaleźć dt..

koniecznie ,ona na zdjęciach jeszcze tak zle nie wygląda ale zobaczyłybyście ja w boksie to rozpacz w kratkę ona się boi nawet oddychać.....cała sobą przeprasza ,że żyje...........:placz::placz::placz:

Posted

CO WY NA IMIĘ BLANKA dla naszej suńki?????:cool3::cool3::cool3: to imię z germańskiego oznacza ;jasna ,biała = a taka ma być przecież jej przyszłość

Posted

[quote name='funia']CO WY NA IMIĘ BLANKA dla naszej suńki?????:cool3::cool3::cool3:
A może BIANKA/BIANECZKA??? Tak, jak nasza kochana cioteczka BIANKA:loveu:, która uratowała niezliczoną ilość takich biednych istnień.

funia- bardzo Cię proszę o więcej fotek lepszej jakośći!!!

Posted

Jak cioteczka woli może być ,może z BIANKI spłyną dobre fluidy na sunię i następna która mam w planie będzie mogła się tu pokazać
.
potrzebny mi namiar do konkretnej osoby od dobermanów ,bo ta sunia jest trochę taka właśnie i jest w złej kondycji,wymaga pomocy jak najszybciej:shake:

zdjęcia obiecuję ,że sie poprawię ale robię je z ukrycia i dlatego są jakie są ,ale będą lepsze i więcej dopiero w piątek ,bo wtedy tam bedę

Posted

funia, ja mogę Ci wysłać tabletki na robaczki w kopercie, tylko jaka jest jej waga, około? 20 kg? Tyle waży dobrze wygladająca boskerka.

I podaj swoj adres na pw.

wierz mi, gdybym tylko miała warunki, wziełabym ją na dt i szukała na spokojnie domu :cool1: